Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει τετράδα η United

Τον στόχο να βρεθεί στις τέσσερις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας η Manchester United εξήγησε ο Ander Herrera με δηλώσεις του.

Η Manchester United μπορεί να δυσκολεύεται ανά διαστήματα, όμως φαίνεται πως έχει βρει τα πατήματα της πλέον και στοχεύει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Αυτό εξήγησε στις δηλώσεις του και ο Ander Herrera, ο οποίος τόνισε πως ναι μεν οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρίσκονται μέσα σε τρεις διοργανώσεις, όμως θέλουν να βρίσκονται τουλάχιστον στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Φυσικά πρέπει να είμαστε στις πρώτες τέσσερις θέσεις, αλλά έχουμε και τρεις διοργανώσεις που διεκδικούμε. Δεν θα είμαστε 100% χαρούμενοι αν τερματίσουμε 4οι, γιατί θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται αλλά το ελάχιστο που πρέπει να κάνουμε είναι να βρεθούμε στην πρώτη τετράδα και μετά να παλέψουμε για τους υπόλοιπους τίτλους. Το Europa League είναι μία άλλη πόρτα για το Champions League, αυτό είναι μια αλήθεια, αλλά θέλουμε να μπούμε μέσω του πρωταθλήματος. Αλλά φυσικά είναι μία άλλη πόρτα για εμάς».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *