Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει τον πορτιέρο της Barcelona η Crystal Palace

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται η Crystal Palace, αφού όπως όλα δείχνουν ο Steve Mandanda πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στο Λονδίνο και τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, οι «Eagles» ενδιαφέρονται να πάρουν στο Selhurst Park τον αναπληρωματικό πορτιέρο της Barcelona, Jasper Cillesen, τον οποίο γνωρίζει καλά ο Frank de Boer. Ο Mandanda έχει συνδεθεί πολύ στενά με την επιστροφή του στην Marseille, και έτσι ο τεχνικός της Palace αναζητά το διάδοχό του, με την περίπτωση του συμπατριώτη του πάντως να μην είναι εύκολη.

Εκείνο όμως που θα μπορούσε να δελεάσει τον Cillessen να ακολουθήσει τον De Boer στην Αγγλία είναι η προοπτική του να έχει εξασφαλισμένη τη θέση βασικού, κάτι που δεν συμβαίνει στους «blaugrana», όπου αγωνίζεται μόνο σε ματς κυπέλλου. Επιπλέον και σημαντικότερον, οι δύο άνδρες έχουν πολύ καλές σχέσεις, καθώς ο De Boer ήταν εκείνος που πήρε τον 28χρονο πορτιέρο στον Ajax το 2011 και έπειτα του έδωσε φανέλα βασικού.

Επιπλέον, ένας μεγάλος σύμμαχος στις προσπάθειες της Palace ενδέχεται να αποτελέσει και η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, κάτι που έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να πετύχει αν αγωνίζεται βασικός. Άλλωστε, αυτή τη στιγμή ο Cillessen αποτελεί το νο1 της Εθνικής Ολλανδίας και μένει να φανεί πόσο τον κοστολογεί η Barcelona, ώστε να διαπιστωθεί αν μπορεί να ολοκληρωθεί η μεγάλη αυτή μεταγραφή.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *