Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει Grealish η Middlesbrough

Στο στόχαστρο της Middlesbrough ενόψει της ισχύουσας μετεγγραφικής περιόδου βρίσκεται ο Jack Grealish, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.

Μπορεί η περίοδος των μετεγγραφών να ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες, όμως οι περισσότερες ομάδες τώρα ξεκινούν διαπραγματεύσεις για την απόκτηση παικτών. Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες βρίσκεται και η Middlesbrough, η οποία σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα από το Νησί ενδιαφέρεται για τον Jack Grealish.

Ο 21χρονος μέσος ο οποίος αγωνίζεται από το 2012 με τη φανέλα της Aston Villa βλέπει το τελευταίο διάστημα να έχουν ενισχυθεί οι μετοχές του σημαντικά και δεν θα ήταν αρνητικός σε μία επιστροφή στα σαλόνια της Premier League. Φέτος μετρά 21 συμμετοχές στην Championship, όντας από τα βασικά στελέχη στην πορεία των «Χωριατών».

Βέβαια αν προχωρήσει η μετεγγραφή του νεαρού παίκτη θα είναι ο τρίτος που θα κάνει τη διαδρομή από το Villa Park προς το Riverside, με τον Adama Traore να είναι ο πρώτος το περασμένο καλοκαίρι και τον Rudy Gestede ο οποίος πριν από λίγες μέρες ολοκλήρωσε τη μετεγγραφή του στη Boro.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *