Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θα ήθελε Sanchez ο Sampaoli

Την ευκαιρία να συνεργαστεί και πάλι με τον Alexis Sanchez στο μέλλον, εξέφρασε ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Χιλής και νυν της Sevilla, Jorge Sampaoli, σε δηλώσεις του στο Sky Sports.

Η ισπανική ομάδα αντιμετωπίζει σήμερα τη Leicester στον επαναληπτικό του 2-1 για τους «16» του Champions League και ο Sampaoli εξεθείασε τον φορ της Arsenal και εμφανίστηκε ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο να τον ξαναπροπονήσει κάποια στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Εξετάζει Perez η West Ham

«Αν γινόταν, ναι, θα ήταν εξαιρετικό το να έχω την ευκαιρία να τον ξαναπροπονήσω μια μέρα. Είναι τοπ, κορυφαίος παίκτης, ένας από τους καλύτερους φορ στον κόσμο θα έλεγα. Ήμουν τυχερός που πέρασα χρόνο μαζί του στην Εθνική ομάδα. Πήγαμε σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο μαζί, κερδίσαμε ένα Copa America, ήταν μια θαυμάσια περίοδος της καριέρας μου και χαίρομαι που την μοιράστηκα με τον Alexis. Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς παγκοσμίως και ανεξάρτητα από το ότι η ομάδα του δεν βρίσκεται σε καλή φόρμα, πιστεύω ότι εκείνος είναι ο κατάλληλος να αλλάξει τα πράγματα», σημείωσε ο Sampaoli.

Να σημειωθεί πως ο 28χρονος επιθετικός δύσκολα θα παραμείνει στους «Gunners» μετά το καλοκαίρι και, βάσει των νέων αυτών δηλώσεων, η Sevilla ίσως προστεθεί στους υποψήφιους μνηστήρες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *