Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θα τον δούμε τελικά Ισπανία;

Όπως αναφέρουν αρκετά μέσα από την Ισπανία, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Ισπανού Diego Costa στην Atletico Madrid. Ο Ισπανός που από το Γενάρη είχε τάσεις φυγής φαίνεται πως κατάφερε να το επιτύχει και μάλιστα στον σύλλογο που επιθυμούσε.

Ρεπορτάζ της Ισπανικής AS αναφέρουν πως η υπόθεση μεταξύ Chelsea και Atletico είναι σχεδόν τελειωμένη. Μάλιστα ο Ισπανικός σύλλογος θα βγάλει από τα ταμεία του £53m για να κάνει δικό της τον επιθετικό των «Μπλε».
Ο Diego Costa είχε πάρει μεταγραφή για τους Λονδρέζους το 2014 έναντι £32m από την Atletico Madrid και τώρα ετοιμάζεται να κάνει το ανάποδο δρομολόγιο.

Ο παίκτης είχε ξεκαθαρίσει με τον τρόπο του πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται για την Chelsea μετά και την ξεκάθαρη απόφαση του Conte πως δεν τον χρειάζεται πια. Ισπανικά μέσα κάνουν λόγο και για ιατρικά μάλιστα μες την ημέρα καθώς και πως η ανακοίνωσή του μπορεί να γίνει άμεσα από τον σύλλογο. Η Atletico δεν μπορεί λόγω περιορισμού να προχωρήσει σε μεταγραφές μέχρι τον Ιανουάριο έτσι ο 28χρονος παίκτης πιθανότατα να ενσωματωθεί από τη νέα χρόνια.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *