Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θετικός για Schneiderlin ο Mourinho

Το πράσινο φως για να αποχωρήσει από την Manchester United ο Morgan Schneiderlin έδωσε ο Jose Mourinho, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Λίγες φαίνεται πως είναι οι μέρες που θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ρόστερ της Manchester United ο Morgan Schneiderlin, με τον νεαρό Γάλλο να επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα. Μάλιστα για τον κεντρικό χαφ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες της Premier League, ενώ η West Brom φαίνεται πως έχει καταθέσει και πρόταση για την απόκτηση του.

Ο Jose Mourinho με δηλώσεις του τόνισε πως είχε συνομιλία με τον Schneiderlin και κατάλαβε ότι θέλει να αποχωρήσει, με τον «Special One» να του δίνει το ελεύθερο να τρέξει τη μετεγγραφή του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος:

«Είναι ένας θαυμάσιος επαγγελματίας, ένα φανταστικό αγόρι, πολύ ανοιχτό. Μου άνοιξε την καρδιά του πριν από μερικές βδομάδες και η απάντηση μου είναι πολύ απλή, αν παίζει συχνά με εμένα, έχω δικαίωμα να του πω ότι δεν γίνεται. Αν δεν παίζει συχνά, δεν μπορώ να μην τον αφήσω. Συνεπώς η απάντηση ήταν ότι αν φέρει μία σοβαρή πρόταση και η διοίκηση πιστεύει ότι είναι καλή σε συνδυασμό με την ποιότητα του Schneiderlin, δεν θα τον σταματήσω».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *