Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θρίαμβος με δέκα για Huddersfield

Τι κι αν αγωνίστηκε για σχεδόν 35 λεπτά με παίκτη λιγότερο; Η έδρα της Huddersfield την βοήθησε ακόμη μια φορά και η νεοφώτιστη ομάδα πήρε σπουδαία νίκη επί της West Brom με 1-0 για την 11η αγωνιστική.

Σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης ο Rajiv van La Parra, ενώ από το 57′ είχε αποβληθεί ο κεντρικός αμυντικός των γηπεδούχων, Christopher Schindler. Στη 10η θέση πλέον η ομάδα του David Wagner.

Το ματς

Απόλυτη κυρίαρχος ήταν στο πρώτο μέρος η Huddersfield, που είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά και τις ευκαιρίες. Στο 18′ o Ben Foster σταμάτησε εντυπωσιακά σουτ του van La Parra, όμως ο ίδιος παίκτης στο 44′ κατάφερε να πετύχει ένα εξαίσιο μακρινό γκολ ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του και στέλνοντάς την με άλλο αέρα στα αποδυτήρια.

Όμως τα πράγματα άλλαξαν με την έναρξη του δευτέρου μέρους, όταν ο Schindler με μια απερίσκεπτη ενέργεια και ενώ είχε ήδη κάρτα άφησε τους «Terriers» με παίκτη λιγότερο. Ο Tony Pulis θέλησε να το εκμεταλλευτεί κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του, όμως εκείνη έδειξε αδυναμία στην τελική προσπάθεια.

Η Huddersfield άντεξε ως το τέλος, δίχως να δεχθεί τρομερή πίεση, και έφυγε με μια πολύ μεγάλη νίκη ενόψει της συνέχειας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *