Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θριαμβεύουν οι «Reds»

Η Liverpool βρίσκεται 1 βήμα πριν την επιστροφή της στο Champions League, μετά την εύκολη νίκη με 0-4 ενάντια της West Ham.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες φάσεις:

H πρώτη καλή στιγμή έγινε στο 8′ με τον Sam Byram να παίρνει μία έξοχη πάσα και αμέσως κάνει ένα σουτ μέσα στην περιοχή.Μόνο που το σουτ περνάει λίγα εκατοστά έξω από το αριστερό δοκάρι.

Στο 11′ ο Matip σηκώνεται ψηλά με σκοπό να αξιοποιήσει ένα κόρνερ και με μία δυνατή κεφαλιά στέλνει την μπάλα προς την εστία, η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατίρι βρίσκοντας το οριζόντιο δοκάρι.

2 λεπτά αργότερα, στο 13′ ο Edmilson Fernandes κάνει ένα εξαιρετικό σουτ από την άκρη της περιοχής με στόχο την κάτω δεξιά γωνία, με τον Mignolet να κάνει μία εξαιρετική απόκρουση, κερδίζοντας το χειροκρότημα των οπαδών.

Στο 35′ ο Coutinho πέρασε μία πάσα στον Sturridge ο οποίος από κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα στην περιοχή κάνοντας έτσι το 0-1

Ο Andre Ayew στο 44′ έχασε μια μοναδική ευκαιρία καθώς μετά από 1 σουτ στην μικρή περιοχή πέτυχε το δεξί δοκάρι.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47′ ο Lallana παίρνει μία πάσα ακριβώς έξω από την περιοχή, εξαπολύοντας ένα σουτ προς την πάνω αριστερή γωνία.Παρόλα αυτά ο Adrian κάνει μία εκπληκτική απόκρουση, λέγοντας όχι στον Lallana.

1 λεπτό αργότερα ο Wijnaldum πήρε μία τρομερή πάσα, που έκοψε την άμυνα στα 2 και έστειλε την μπάλα με δύναμη στην εστία, σημαδεύοντας την κάτω δεξιά γωνία.Ο Adrian όμως εκτινάχθηκε υπέροχα και σταμάτησε την προσπάθεια του κάνοντας μία σπουδαία επέμβαση.

Στο 57′ ο Coutinho έκανε 1 σουτ ακριβώς έξω από την περιοχή, μετά από μία έξοχη κούρσα στην αριστερή γωνία και δεν άφησε περιθώρια στον Adrian να αποκρούσει, κάνοντας το 0-2

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 62′ ο Coutinho διασπά την άμυνα μέσα στην περιοχή και κάνει ένα σουτ προς το τέρμα, σημαδεύοντας τέλεια και με ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-3.

Στο 76′ ο Origi αντιδρά γρηγορότερα από όλους σε ένα ριμπάουντ και στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας, κάνοντας έτσι το 0-4.

 

Αναλυτικά οι 11αδες:

West Ham: Adrian, Fonte, Reid, Collins, Byram, Fernandes, Nordtveit, Cresswell, Lanzini, Ayew, Calleri

Liverpool: Mignolet, Clyne, Lovren, Matip, Milner, Can, Wijnaldum, Lallana, Coutinho, Origi, Sturridge

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *