Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θυσιάζει τη θέση του για τον τίτλο ο Terry

Ακόμη και να μην ξαναπαίξει φέτος είναι διατεθειμένος ο John Terry, αρκεί η Chelsea να πάρει το πρωτάθλημα.

Ο αρχηγός των «Μπλε», που στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής χρονιάς βρίσκεται στον πάγκο καθώς βασικοί είναι οι Luiz και Cahill, τόνισε πως το μόνο που προέχει για την Chelsea είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα η ομάδα παίζει απίστευτα. Μερικές φορές δεν μπορείς να κάνεις κάτι σαν παίκτης. Ξεκίνησα στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της σεζόν, τραυματίστηκα και χάσαμε τα ματς με Liverpool και Arsenal, με τον προπονητή να ρωτάει πότε θα επιστρέψω. Έπειτα ήμασταν αήττητοι για 13 παιχνίδια, επέστρεψα, αλλά δεν μπήκα. Πρέπει να το αποδεχτείς σαν παίκτης. Όταν έχεις έναν προπονητή σαν τον Conte, που είναι ειλικρινής μαζί σου από την πρώτη μέρα, δεν έχεις πρόβλημα με αυτό. Ειλικρινά, ελπίζω να μην παίξω, αν αυτό αρκεί για να συνεχίσει η ομάδα να κερδίζει».

Για το αν θέλει να επιστρέψει στην Chelsea από άλλο πόστο μόλις τελειώσει την καριέρα του, σχολίασε: «Με όλη την αγάπη που έχω για το σύλλογο, ελπίζω να επιστρέψω, ίσως σε ένα, δύο χρόνια. Πραγματικά δεν ξέρω. Είναι κάτι που θέλω να κάνω. Ίσως σαν πρεσβευτής του συλλόγου. Όταν σκέφτομαι την Chelsea, θυμάμαι το Lampard, τον Cole, τον Drogba».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *