Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ικανοποιημένος ο Nolito

Απαντήσεις για το λόγο που ουσιαστικά προτιμά τη City από την Barcelona, που επίσης ενδιαφέρθηκε για εκείνον, έδωσε ο Nolito.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός των Citizens είχε δεχθεί πρόταση από την ισπανική ομάδα πέρυσι, όταν αγωνιζόταν στην Celta, ωστόσο είχε αρνηθεί καθώς δεν ήθελε να βρίσκεται στον πάγκο, πίσω από τους φορμαρισμένους Lionel Messi-Neymar-Luis Suarez.

Μιλώντας στα Manchester Evening News, ο Nolito σημείωσε πως του αρέσει το ροτέισον που πραγματοποιεί ο Pep Guardiola στην City και αισθάνεται πολύ ικανοποιημένος στην ομάδα: «Με το να έρθω σε μια τέτοια ομάδα, ήξερα πόσο δύσκολο θα είναι να βρω θέση βασικού ανάμεσα σε τόσους καλούς παίκτες. Όμως ο προπονητής εδώ εναλλάσσει τους παίκτες, κάποιες φορές χρησιμοποιεί τον έναν, μετά τον άλλο και ειλικρινά νιώθω πολύ χαρούμενος αυτή τη στιγμή».

Ο Ισπανός διεθνής, που έχει ξεκινήσει βασικός σε 13 από τα 24 φετινά ματς της City φέτος (είχε δεχθεί και ποινή τριών αγωνιστικών), πρόσθεσε: «Από εγωιστικής άποψης, προφανώς και θα ήθελα να παίζω σε κάθε παιχνίδι, όμως το να αγωνίζεσαι σε Premier League και Champions League είναι απαιτητικό από άποψης φυσικής κατάστασης. Ο προπονητής κάνει πολύ καλά που εναλλάσσει το ρόστερ και χρησιμοποιεί διαφορετικούς ποδοσφαιριστές».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *