Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ικανοποιημένος ο Sviatchenko

Για το εξαιρετικό σερί νικών της ομάδας του στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα, όπου καταρρίπτει κάθε ρεκόρ, αλλά και τη συνεργασία του με τον Jozo Simunovic μίλησε ο αμυντικός της Celtic, Erik Sviatchenko.

Ο Δανός αμυντικός, μιλώντας στην Daily Mail, χαρακτήρισε σημαντικό το να συνεχίσουν οι Bhoys με την ίδια ψυχολογία και τόνισε πως μπορούν να καταρρίψουν και νέα ρεκόρ, μετά από εκείνο των 20 παιχνιδιών δίχως ήττα.

«Χτίζουμε μια συνεργασία με τον Jozo παρότι παίζουμε μαζί για περίπου τέσσερις μήνες. Ελπίζω πως θα παραμείνει στην ομάδα και το πιστεύω, για αυτό δεν ανησυχώ. Είχα συνεργαστεί με αρκετούς αμυντικούς στην καριέρα μου και εμείς είμαστε ένα από τα κορυφαία δίδυμα […] Για την ομάδα είναι σημαντικό να διατηρήσει την ίδια δυναμική και να κρατήσει όσο περισσότερους παίκτες μπορεί», υποστήριξε ο αμυντικός της Celtic.

Στη συνέχεια πρόσθεσε μεταξύ άλλων πως «αν θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας, είναι σημαντικό να κρατήσουμε τους παίκτες μας και να προσθέσουμε μερικούς για να ενισχυθούμε. Ήξερα πως ήμασταν σε καλό δρόμο όταν παραμείναμε για 19ο παιχνίδι αήττητοι απέναντι στην Hamilton και τελικά σπάσαμε ρεκόρ. Τώρα έχουμε 20 και ελπίζουμε να τα κάνουμε 21 απέναντι στην Patrick Thistle, θα κάνουμε τα πάντα για να το συνεχίσουμε».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *