Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ικανοποιημένος παρά τον αποκλεισμό ο Silva

Στην ενίσχυση της Hull ρίχνει το βάρος ο Marco Silva, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τα ημιτελικά του League Cup.

Οι «Τίγρεις» μπορεί να κέρδισαν με 2-1 την Manchester United, ωστόσο η ομάδα του Mourinho πήρε την πρόκριση χάρη στο 2-0 του πρώτου ματς. Ο Silva τόνισε, μετά την αναμέτρηση, πως η Hull αναμένεται να αποκτήσει μερικούς ποδοσφαιριστές μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Χρειάζεται να βελτιώσουμε την ομάδα με τρεις, τέσσερις παίκτες. Δουλεύουμε με μόνο 15 ή 16 παίκτες κάθε εβδομάδα, κάτι που δεν είναι φυσιολογικό σε αυτό το επίπεδο. Θέλουμε λίγη περισσότερη δουλειά, ώστε να κάνουμε την ομάδα μας πιο ανταγωνιστική».

Για το αποτέλεσμα του αγώνα, σχολίασε: «Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν ήταν αρκετό. Ήταν μια καλή εμφάνιση από τους παίκτες μας, έδειξαν καλή διάθεση και πολλές φορές στο παιχνίδι δημιουργήσαμε μεγάλα προβλήματα σε μια μεγάλη ομάδα, όπως η Manchester United. Αλλά ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε με δύο γκολ ή περισσότερα, οπότε είναι απίθανο αυτή τη στιγμή να είμαι πραγματικά χαρούμενος. Το τελευταίο γκολ στο Old Trafford έκανε τη διαφορά. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο η United είχε μια καλή αντίδραση, αλλά το γκολ που δεχτήκαμε δεν ήταν φυσιολογικό. Είχαμε την ευκαιρία να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά τότε σκόραραν. Παρόλα αυτά, οι παίκτες μας δούλεψαν καλά στο γήπεδο και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό».

Για το γεγονός πως η ομάδα του μετράει τρεις εντός έδρας νίκες από τότε που ανέλαβε, σχολίασε: «Στα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια, κάναμε τρεις νίκες, Όταν ήρθα, δεν είχαμε νίκη για μήνες και πρέπει να συνεχίσουμε να διατηρούμε τον οργανισμό μας σε όλες τις στιγμές και να μην δεχόμαστε γκολ σαν το αποψινό. Αλλά υπάρχει αυτοπεποίθηση για τους παίκτες και τους έδωσα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *