Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κίνηση-έκπληξη από Swansea

Σε μια ιδιαίτερα φιλόδοξη κίνηση θέλει να προβεί η Swansea City, η οποία σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για τον Renato Sanches της Bayern!

Όπως αναφέρει η WalesOnline, η ομάδα του Paul Clement έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Πορτογάλο μέσο και μάλιστα είναι από τους πιο πιθανούς υποψήφιους προορισμούς του. Οι «Swans» θέλουν να αποκτήσουν τον Sanches με τη μορφή δανεισμού από τους Βαυαρούς πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει από το Μόναχο.

Βέβαια, η Swansea δεν είναι μόνη της στη διεκδίκηση του 20χρονου, αφού με την περίπτωσή του έχουν ασχοληθεί μέσα στο καλοκαίρι οι Chelsea, AC Milan, Monaco και πιο πρόσφατα η Liverpool. Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο δημοσίευμα παρουσιάζει την ουαλική ομάδα ως ένα από τα φαβορί, αφού μπορεί να προσφέρει στον νεαρό αρκετό χρόνο συμμετοχής και εμπειρία στο κορυφαιο και δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Επιπλέον, σημαντικό «συν» για τους Swans και το γεγονός ότι ο Clement αποτελεί τον πρώην βοηθό του Carlo Ancelotti στη Bayern και διατηρεί καλές σχέσεις με τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *