Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Και η Leicester στο «κόλπο» για Maguire

Πολύ δυνατά στη διεκδίκηση του αμυντικού της Hull City, Harry Maguire, φαίνεται πως μπαίνει η Leicester City, η οποία μάλιστα δείχνει να προηγείται στη μάχη της απόκτησής του.

Η περσινή πρωταθλήτρια Αγγλίας έχει στρέψει την προσοχή της στην απόκτηση ενός αμυντικού και ο 24χρονος Άγγλος φαντάζει ως ιδανική λύση, όμως δεν είναι η μοναδική που τον παρακολουθεί. Το περασμένο διάστημα κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που έφεραν τον Maguire τόσο στο στόχαστρο της Liverpool, όσο και των Tottenham και Everton.

Ο ίδιος μοιάζει απίθανο να παραμείνει στην Ηull μετά τον υποβιβασμό στην Championship και το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει, με τους «Tigers» πάντως να αξιώνουν περισσότερα από 20 εκατομμύρια λίρες για την πώλησή του. Με τους Robert Huth και Wes Morgan να είναι ήδη αρκετά μεγάλοι σε ηλικία, η ομάδα του Craig Shakespeare χρειάζεται «νέο αίμα» στην άμυνα και ο Maguire έδειξε φέτος εξαιρετικά στοιχεία.

Έτσι, η Leicester δείχνει να είναι αυτή τη στιγμή η «θερμότερη» διεκδικήτρια του αμυντικού της Hull, όμως θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα αν δεν θέλει να προστεθούν περισσότεροι «μνηστήρες» το επόμενο διάστημα. Άλλωστε, η ομάδα έχει έλλειψη σε αμυντικούς μιας και οι Molla Wague και Marcin Wasilewski δεν θα συνεχίσουν μετά το καλοκαίρι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *