Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Και οι Ιταλοί στη διεκδίκηση Berahino

Πριν από περίπου τρία χρόνια, ο Saido Berahino ερχόταν στο προσκήνιο, λόγω των εντυπωσιακών εμφανίσεών του με τη West Bromwich.

Ο Άγγλος τότε θεωρήθηκε το «μέλλον» του αγγλικού ποδοσφαίρου, ωστόσο μετά από ορισμένους τραυματισμούς αλλά και μεταγραφικά «σίριαλ» που ακολούθησαν, δεν έχει κατορθώσει ως τώρα να φτάσει στο επίπεδο που αναμενόταν και μετά βίας αγωνίζεται στους Baggies.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Stoke City ενδιαφέρεται έντονα από το καλοκαίρι για την απόκτησή του, με την Express να προσθέτει πως πλέον στο κυνήγι του 23χρονου έχουν μπει και AC Milan και Inter.

Ο ίδιος ο Berahino φέρεται να έχει τη στήριξη και την πίστη του προπονητή του, Tony Pulis, όμως είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να θελήσει να αλλάξει παραστάσεις και ομάδα, ίσως ακόμη και το Γενάρη.

Άλλωστε, οι Inter και Milan βρίσκονται (κατά τα ιταλικά ΜΜΕ) σε αναζήτηση επιθετικών και ο νεαρός Άγγλος θα μπορούσε να αποτελέσει τη λύση στο πρόβλημά τους, χωρίς όμως να αποκλείεται και η πιθανότητα της Stoke, εφόσον κινηθεί για την απόκτησή του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *