Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Και στο τέλος κερδίζει… ο Ιταλός!

Η Chelsea μπορεί να δυσκολεύτηκε στη μάχη του Stamford Bridge για τους «8» του FA Cup κόντρα στην Manchester United, όμως η… ιταλική φινέτσα που έδωσε ο Antonio Conte χάρισε τη νίκη με 1-0.

Η Chelsea φιλοξένησε για τους «8» του FA Cup την Manchester United και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση νικώντας με 1-0. Το «χρυσό» γκολ της νίκης πέτυχε ο N’ Golo Kante μέσα σε αποθέωση. Πιο πριν η United είχε μείνει με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ander Herrera, ενώ η στιγμή της βραδιάς ήταν για ακόμα μία φορά ο έντονος διάλογος του Antonio Conte με τον Jose Mourinho.

Η στιγμή που έκρινε ίσως τον αγώνα έγινε στο 35′ όταν ο Herrera ανέτρεψε αντικανονικά τον Hazard με αποτέλεσμα να δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποχωρήσει από τον αγώνα αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για την Chelsea με τον Kante στο 51′ να δοκιμάζει το πόδι του από πολύ μακριά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα στους Λονδρέζους. Μάλιστα, αυτό ήταν και το δεύτερο γκολ του Γάλλου μέσου, και στην ίδια ομάδα.

Η United από τη στιγμή που έμεινε με παίκτη λιγότερο δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να δημιουργήσει ευκαιρίες με δεδομένο ότι δεν είχε κλασσικό επιθετικό στο σχήμα της. Το αποτέλεσμα ήταν οι «Μπλε» να χάσουν και άλλες ευκαιρίες χωρίς όμως να βρουν στόχο με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσέχουν στα πρώτα λεπτά και να μην ανοίγονται ιδιαίτερα προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 13′ με τον Mkhitaryan να τροφοδοτείται από τον Pogba μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ του Αρμένιου έφυγε πολύ μακριά. Η απάντηση από πλευράς «Μπλε» ήρθε δύο λεπτά αργότερα όταν ο Willian δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, όμως ο De Gea μπλόκαρε τη μπάλα.

Η Chelsea απέκτησε σιγά σιγά τον έλεγχο του αγώνα και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες τόσο με τον Hazard όσο και με τον Matic αλλά και τον Willian όμως ο De Gea βρισκόταν σε εξαιρετική βραδιά, κατεβάζοντας ρολά μπροστά από το τέρμα.

Συνθέσεις

Chelsea: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill, Moses (Zouma 88′), Kante, Matic, Alonso, Willian (Fabregas 81′), Diego Costa (Batshuayi 94′), Hazard.

Manchester United: De Gea, Valencia, Jones, Smalling, Rojo, Darmian, Herrera, Pogba, Young (Lingard 82′), Mkhitaryan, Rashford.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *