Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Και το MLS για Rooney!

Όχι μία αλλά… αρκετές ομάδες από το πρωτάθλημα των ΗΠΑ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Wayne Rooney, όπως μεταδίδει μάλιστα και το επίσημο σάιτ του MLS.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν πολλοί σύλλογοι του πρωταθλήματος οι οποίοι θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον επιθετικό της Manchester United, εφόσον εκείνος αποφασίσει να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Ο Rooney έχει γίνει το τελευταίο διάστημα «μήλον της Έριδος» ανάμεσα σε αρκετές ομάδες, κυρίως από την Κίνα, και μάλιστα ο ίδιος χθες επιχείρησε να βάλει τέλος στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, κάνοντας δηλώσεις και τονίζοντας πως θέλει να παραμείνει στο Old Trafford.

Ωστόσο, εξακολουθεί να μην αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας του Jose Mourinho και έχει ξεκινήσει μόλις οκτώ φορές βασικός στο πρωτάθλημα, κάτι που ενδέχεται να τον βάλει ξανά σε σκέψεις για το μέλλον του από το καλοκαίρι.

Να σημειωθεί πως, κατά το δημοσίευμα, δεν έχουν υπάρξει επίσημες συζητήσεις ανάμεσα στον 31χρονο και κάποιο σύλλογο, ενώ επιβεβαιώθηκε ότι μια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες είναι η νεοσύστατη Los Angeles FC, η οποία θα ντεμπουτάρει στο πρωτάθλημα το 2018.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *