Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Και τώρα ποιον να πρωτοπιστέψεις

Χτες το βράδυ ολοκληρώθηκε η θερινή μεταγραφική περίοδος στην Ισπανία. Αναμφίβολα όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην περίπτωση Coutinho-Barcelona. Όπως είδαμε φυσικά, άκρη δεν βγήκε και έτσι ο παίκτης παρά το transfer request που έδωσε, παρέμεινε στον Αγγλικό σύλλογο. Το μεταγραφικό παζάρι κλείνει…και μετά, το χάος.

Ο τεχνικός διευθυντής της Barcelona, Albert Soler μετά το κλείσιμο της περιόδου κάνει δημόσιες δηλώσεις για την περίπτωση του Coutinho. Σύμφωνα με τον Soler, η Liverpool επικοινώνησε με τον Ισπανικό σύλλογο στις 10:00μμ θέλοντας να ολοκληρώσουν το deal. Όταν η Liverpool απαίτησε £183m για την υπογραφή του παίκτη, οι «Μπλαουγκράνα» αρνήθηκαν αμέσως καθώς δεν ήταν διατεθειμένοι να ξοδέψουν τόσα χρήματα για την περίπτωση Coutinho. Και κάπου εκεί η Liverpool πατάει πόδι και βγαίνει δημόσια να ξεκαθαρίσει την θέση της.

Σύμφωνα με τον Αγγλικό σύλλογο, δεν υπήρξε ποτέ η πρόθεση της ομάδας να πουλήσει τον παίκτη και σε καμία τιμή. Με λίγα λόγια ακυρώνουν τα λόγια της Barcelona και του τεχνικού της επιτελείου που έτρεξε να μιλήσει ακόμη και για δήθεν συμφωνία αλλά που θα αφορούσε την απόκτηση του παίκτη τον Ιανουάριο.

Τώρα είναι στα χέρια του κόσμου να αποφασίσει ποια μεριά θα πιστέψει

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *