Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Καλεί Mikel στη Watford ο Ighalo

Ο Odion Ighalo δήλωσε ότι θα ήθελε για συμπαίκτη του στη Watford τον John Obi Mikel, ο οποίος θεωρείται ξένο σώμα στην Chelsea.

Ο Mikel δεν έχει αγωνιστεί ακόμα φέτος στην Premier League, αφού ο Antonio Conte δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται σε μια θέση που έχει ήδη αρκετές επιλογές. Ο Kante έχει σχηματίσει ένα δυνατό δίδυμο με τον Matic στο χώρο του κέντρου, καθώς η προτεραιότητα του Ιταλού τεχνικού δεν είναι άλλη από την κάλυψη της άμυνας, πράγμα που έχει οδηγήσει ακόμα και τον Fabregas σε περιορισμένες εμφανίσεις.

Έτσι ο Mikel θεωρείται πλέον ξένο σώμα στην Chelsea και φαίνεται να μετράει αντίστροφα για την αποχώρηση του μετά από κάτι περισσότερο από δέκα χρόνια. Για τον αρχηγό της εθνικής Νιγηρίας έχουν ακουστεί εδώ και καιρό φήμες για ενδιαφέρον κινέζικων ομάδων, ωστόσο ο συμπαίκτης του στην εθνική Odion Ighalo έκανε δηλώσεις που μπορούν να μεταφραστούν και σαν έκκληση στην ομάδα του να κινηθεί για τον έμπειρο μέσο:
«Θα μου άρεσε αν ο Mikel γινόταν συμπαίκτης μου στη Watford. Είναι αρχηγός μου στην εθνική ομάδα. Πέραν αυτού είναι ένας πολύ καλός παίκτης, πολύ ταλαντούχος. Δεν υπάρχει ομάδα στην Premier League που να μην ήθελε να έχει έναν τέτοιο παίκτη. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω παίξει μαζί του, οπότε θα είμαι πολύ χαρούμενος να τον έχω στην ομάδα μου.».

Μένει να δούμε αν ο Walter Mazzarri θα «συγκινηθεί» από τα λόγια του επιθετικού του και θα θελήσει να κάνει κάποια κίνηση για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Νιγηριανού άσσου στο μέλλον.

 

 

* Στη φωτογραφία διακρίνουμε (από αριστερά) τους Ighalo και Mikel να πανηγυρίζουν ένα γκολ του πρώτου στην εθνική Νιγηρίας μαζί με τους Echiejile και Moses.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *