Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Καμπάνα» σε West Brom και Watford

Οι West Brom και Watford κλήθηκαν σε απολογία από την Αγγλική Ομοσπονδία, καθώς το μεταξύ τους  παιχνίδι το Σάββατο αμαυρώθηκε από συγκρούσεις μεταξύ των παικτών.

Ο καβγάς ξεκίνησε προς το τέλος της επικράτησης της West Brom με 3-1 επί της Watford. O παίκτης των φιλοξενουμένων Roberto Pereyra αποβλήθηκε όταν εκνευρίστηκε από την πρόκληση του James McClean των γηπεδούχων, ένα περιστατικό που πυροδότησε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Ο Pereyra φάνηκε να κλωτσάει το McClean, αφού ο μέσος της West Brom του πέταξε την μπάλα στο κεφάλι, ενώ ήταν στο έδαφος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της FA: “ Οι West Brom και Watford καλούνται σε απολογία επειδή απέτυχαν να ελέγξουν τη συμπεριφορά των παικτών τους. Ακολούθησε το περιστατικό του 84ου λεπτού στον αγώνα του Σαββάτου στις 3 Δεκεμβρίου 2016. Οι δύο ομάδας έχουν περιθώριο να απολογηθούν μέχρι της 8 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα “.

 

Οι δηλώσεις του Walter Mazzari για το περιστατικό: “ Από ότι έχω δεί, έγινε φάουλ στον Pereyra, ήταν στο έδαφος και ο αντίπαλός του εξακολουθούσε να του κάνει φάουλ, ενώ βρισκόταν κάτω. Εκείνος σηκώθηκε και τον έσπρωξε και για αυτό πήγα να τους χωρίσω. Αποβλήθηκε άδικα και φυσικά το παιχνίδι άλλαξε από τότε “.

Ο Tony Pulis, δήλωσε: “ Νομίζω ότι ο Mike Jones είχε την καλύτερη οπτική και είναι ένας έμπειρός διαιτητής της Premier League “.

Ο αρχηγός της Watford Troy Deeney, δήλωσε: “ Σίγουρα ο McClean, με τον οποίο μίλησα αργότερα, συνηθίζει να κάνει τέτοια τάκλιν τα οποία τον έβαλαν σε μπελάδες πέρσι. Όταν το έκανε αυτό την περασμένη χρονιά, αποβλήθηκε πολλές φορές, φέτος είναι αποδεκτό “.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *