Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κατά μέτωπο επίθεση Keane σε Mourinho

Με σκληρά λόγια μίλησε ο παλαίμαχος άσος της Manchester United, Roy Keane, για τον Jose Mourinho κατηγορώντας τον για τα λεγόμενά του σχετικά με το φορτωμένο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Πορτογάλος, για ακόμη μια φορά διαμαρτυρήθηκε μετά το παιχνίδι απέναντι στην Rostov για βεβαρημένο πρόγραμμα της ομάδας του και υποστήριξε πως η United «έχει εχθρούς», με τον Keane να χαρακτηρίζει τα λεγόμενά του ως «αηδίες».

«Δεν έχω ακούσει τόσες αηδίες στη ζωή μου. Γιατί πρέπει να τις ακούμε όλες αυτές; Μιλά για πράγματα που είναι εντελώς άνευ νοήματος, ενώ είναι προπονητής ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον πλανήτη. Έχει τέτοιο ρόστερ… και συνεχίζει να διαμαρτύρεται για την κούραση και το πρόγραμμα», σημείωσε ο Ιρλανδός με ιδιαίτερη ένταση στο ITV Sport, συμπληρώνοντας:

«Αν κοιτάξουμε μερικές από τις κληρώσεις που είχαν στα κύπελλα, βλέπουμε ότι είχαν εύκολο έργο. Ορισμένες καλές κληρώσεις και κυρίως αρκετές εντός έδρας. Ο άνθρωπος αυτός μιλά για εντελώς αβάσιμα πράγματα, δεν έχω ξανακούσει τόσες αηδίες στη ζωή μου. Ίσως ο σύλλογος είναι υπερβολικά μεγάλος για εκείνον, και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στα παιχνίδια. Αλλά ποια παιχνίδια; Η δεύτερη ομάδα της United θα μπορούσε να έχει κερδίσει σήμερα (σ.σ. την Rostov), πραγματικά δεν τον αντέχω καθόλου».

Τέλος, ο Keane σχολίασε και το περιστατικό με τον Marcos Rojo, ο οποίος συνελήφθη από τις κάμερες να τρώει μα μπανάνα προς το τέλος του παιχνιδιού, λόγω της κούρασης: «Πιστεύω πως ήταν όλα σκηνοθετημένα, δίχως στάλα αμφιβολίας. Μιλάει για έναν παίκτη ο οποίος καταρρέει, ενώ το ματς ήταν ευκολότερο και από διπλό σε προπόνηση. Και μας μιλάει για παίκτες που καταρρέουν, πόσες αηδίες. Έχω δει ποδοσφαιριστές να τρώνε Jaffa Cakes μέσα στο γήπεδο, επομένως δεν εξεπλάγην που είδα έναν παίκτη να τρώει. Αλλά πιστεύω ότι το σκηνικό εξελίχθηκε σε μεγαλύτερο δράμα από ότι θα έπρεπε».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *