Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κατεβάζει τον πήχη ο Lloris

O τερματοφύλακας της Tottenham, Hugo Lloris, έβαλε <<φρένο>> στις προσδοκίες των οπαδών των «Σπιρουνιών», καλώντας τους συμπαίκτες του να δουλέψουν σκληρά, ώστε να καταφέρουν να τερματίσουν μέσα στην 4αδα.

O αρχηγός της ομάδας, δήλωσε στους συμπαίκτες του ότι πρέπει να είναι ρεαλιστές σχετικά με τις προσδοκίες τους, καθώς το <<χάσμα>> από την Manchester City όλο και μεγαλώνει.

Η ήττα από την Arsenal, είναι το δεύτερο <<μεγάλο>> παιχνίδι που χάνουν, μετά την ήττα από την Manchester Utd, με την Tottenham να πέφτει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Lloris, δήλωσε:«Πριν σκεφτούμε ξανά την City, πρέπει να σκεφτούμε να τερματίσουμε μέσα στην 4αδα. Αυτός είναι ο κύριος στόχος της ομάδας μας.Ακούω πολλούς να μιλάνε και να λένε πως πάμε για τίτλο.Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας.Τα τελευταία 2 χρόνια βρισκόμαστε στην 4αδα και πρέπει να συνεχίσουμε με σκοπό να <<χτίσουμε>> για να βελτιωθεί ο σύλλογος.Αν συνεχίσουμε είμαι σίγουρος πως το μέλλον της Tottenham θα είναι λαμπρό!»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *