Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κινείται για Pickford η Everton

Την περίπτωση του Jordan Pickford φέρεται να εξετάζει σοβαρά η Everton, σύμφωνα με δημοσίευμα της Liverpool Echo, ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Η ομάδα του Ronald Koeman ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, καθώς κανείς εκ των Marten Stekelenburg και Joel Robles δεν έχει δικαιώσει ουσιαστικά τις προσδοκίες με εξαίρεση κάποιες εκλάμψεις.

Έτσι, ο Ολλανδός τεχνικός έχει στρέψει το βλέμμα του στον νεαρό πορτιέρο της Sunderland, ο οποίος είναι πολλά υποσχόμενος αλλά και Άγγλος και αγωνίζεται ως βασικός στην ομάδα του David Moyes, ενώ πρόσφατα κέρδισε και την πρώτη κλήση του στην Εθνική ομάδα.

Η Everton σκόπευε από το Γενάρη να κινηθεί για τερματοφύλακα, ωστόσο η «αναγέννηση» του Joel Robles, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν μέτριος, έβαλε «φρένο» στα σχέδια αυτά. Ωστόσο, οι Toffees θέλουν να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες ενός ακόμη keeper, μιας και ουδείς γνωρίζει πόσο θα κρατήσουν οι θετικές εμφανίσεις του Ισπανού.

Να σημειωθεί πως ο Pickford δεν είναι ο μοναδικός από την Premier League που έχει βάλει στο στόχαστρο η Everton, μιας και εξετάζει επίσης και την περίπτωση του πρωταθλητή Αγγλίας με τη Leicester, Kasper Schmeichel.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *