Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κινείται για Zouma η Inter

Τον αμυντικό της Chelsea, Kurt Zouma, φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρο η ομάδα της Inter Milan που συνεχίζει την προσπάθειά της να επιστρέψει στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Tuttosport, οι «Nerazzurri» ψάχνουν για έναν κεντρικό αμυντικό και, ενώ αρχικώς είχαν στρέψει τις προσπάθειές τους στον Antonio Rudiger της Roma, οι υπερβολικές απαιτήσεις της ομάδας του οδήγησαν στη λύση του Zouma.

Ο 22χρονος μόλις το Δεκέμβρη επέστρεψε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε αποκομίσει την περσινή σεζόν, ωστόσο έχει ξεκινήσει βασικός μόλις τρεις φορές επί Antonio Conte και το μέλλον του καθίσταται αμφίρροπο. Ιδιαίτερα, μάλιστα, σε περίπτωση που οι «μπλε» κινηθούν για την απόκτηση και άλλου κεντρικού αμυντικού, ως αντικαταστάτη του John Terry, τότε θα πρέπει να θεωρηθεί σχεδόν βέβαιη η αποχώρηση του Γάλλου.

Ακόμη δεν έχουν υπάρξει επαφές πάντως ανάμεσα σε Chelsea και Inter για την περίπτωση του νεαρού, όμως δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί άμεσα, με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των δύο ομάδων.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *