Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Κλέβει» τρεις από την πρώην ομάδα του ο Silva

Μόλις μερικές μέρες αφότου ανακοινώθηκε το τέλος του από τη Hull City, o Marco Silva ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για τρεις παίκτες από την πρώην ομάδα του, ως τεχνικός πλέον της Watford.

Ο Silva, πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror, έχει βάλει στο στόχαστρο τους Kamil Grosicki, Eldin Jakupovic και Omar Elabdellaoui, με το συνολικό κόστος και των τριών να φτάνει τα 15 εκατομμύρια λίρες. Μπορεί να μην κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή με τους «Tigers», ωστόσο φαίνεται να ξεχώρισε ορισμένους ποδοσφαιριστές, τους οποίους θέλει πλέον να τον ακολουθήσουν και στη νέα του ομάδα.

Ο Πολωνός Grosicki θα μπορούσε να κοστίσει μέχρι και 7,7 εκατομμύρια λίρες στην Watford, ενώ ήταν πολύ καλός το περασμένο εξάμηνο με τη Hull. O Jakupovic θα μπορούσε να παράσχει συναγωνισμό στον Heurelho Gomes και το ποσό που ετοιμάζεται να δαπανήσει ο Silva ανέρχεται στα 1,8 εκατομμύρια λίρες, τη στιγμή που ο Elabdellaoui ανήκει στον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε δανεικός φέτος στους «Tigers» και η τιμή του κυμαίνεται στα 5,5 εκατομμύρια λίρες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *