Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κλειδί η συνοχή για το Henderson

Ο μέσος της Liverpool τόνισε πως η ομάδα του έχει τις ικανότητες να προφτάσει στην Chelsea στην πρώτη θέση της Premier League.

Με τη νίκη κόντρα στην Everton, η ομάδα του Jurgen Klopp μείωσε στους έξι βαθμούς την απόσταση από τους πρωτοπόρους «Μπλε».Οι «Κόκκινοι» αντιμετωπίζουν στη συνέχεια τις Stoke, Manchester City και Sunderland σε διάστημα έξι ημερών, με το Henderson να μην ανησυχεί για το απαιτητικό πρόγραμμα της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού της Liverpool: «Ήταν μεγάλο συν για μας. Είμαστε πολύ ικανιποιμένοι που δε δεχτήκαμε γκολ, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι. Ήμασταν πιο συμπαγείς στα δύο τελευταία ματς, κάτι που ήταν ευχάριστο. Το σημαντικότερο είναι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Είμαστε πολύ ικανποιημένοι με τον τρόπο που ήρθε η νίκη στο Goodison Park και που κυριαρχίσαμε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αμυνθήκαμε με συνοχή ως ομάδα, κερδίζαμε πίσω την μπάλα γρήγορα και κρατήσαμε το μηδέν, αυτό είναι σημαντικό. Ξέρω πως οι άνθρωποι λένε πως είναι Χριστούγεννα και υπάρχουν πολλά παιχνίδια, αλλά ο ίδιος αριθμός υπάρχει και στο τέλος της σεζόν, οπότε δεν υπάρχει διαφορά. Ο στόχος είναι να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε. Είμαι σημαντικό, δεν παίζει ρόλο ποια εποχή του χρόνου είναι. Πάντα στοχεύαμε να κάνουμε αυτό, καθώς πάμε σε κάθε αγώνα για να πάρουμε τους τρείς βαθμούς. Νιώθουμε πως είμαστε καλή ομάδα, που μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο στόχος είναι οι τρείς πόντοι, για να δούμε που θα είμαστε στο τέλος της σεζόν».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *