Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κοντά σε Bertrand η Manchester City

Μια καινούρια είδηση μετέδωσε σήμερα το πρωί το έγκυρο Sky Sports, καθώς σύμφωνα με πηγές η Manchester City βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ryan Bertrand από τη Southampton.

Οι «Citizens» αναζητούν παίκτες για τα άκρα της άμυνας και, μετά την κίνηση της Monaco να κοστολογήσει τον Benjamin Mendy στα 40 εκατομμύρια λίρες, στράφηκαν στην περίπτωση του πρώην μπακ της Chelsea. Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ, η ομάδα του Pep Guardiola έχει ήδη ξεκινήσει να βρίσκει τη «χρυσή τομή» για την απόκτηση του Bertrand και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών.

Ο 27χρονος μπακ λαμβάνει αυτή τη στιγμή 55.000 λίρες εβδομαδιαίως, χρήματα που ενδέχεται να διπλασιάσει σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στο Etihad. Ο Guardiola θέλει επειγόντως ενίσχυση στα μπακ μετά τις αποχωρήσεις των Pablo Zabaleta, Gael Clichy και Bacary Sagna και ίσως ο Άγγλος διεθνής γίνει η πρώτη του θερινή προσθήκη στη θέση αυτή.

Tη φετινή σεζόν, ο Bertrand αγωνίστηκε συνολικά 34 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε τρία τέρματα και μοίρασε πέντε ασίστ. Μάλιστα, είναι ο τρίτος παίκτης των «Saints» που έχει ήδη συνδεθεί στενά με άλλη ομάδα, μετά τους Virgil van Dijk (ενδιαφέρον από Αγγλία) και Dusan Tadic (Ιταλία).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *