Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κοντά στην ανανέωση ο Conte

Πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Chelsea είναι ο Antonio Conte με πηγές από την Αγγλία να αναφέρουν ότι θα ξεκινήσουν συζητήσεις τις επόμενες ημέρες.

Ο Antonio Conte στην πρώτη του κιόλας χρονιά στην Chelsea έχει αγαπηθεί όσο λίγοι προπονητές των «Μπλε», με το όνομα του να γίνεται σύνθημα από τους οπαδούς της ομάδας. Με την φετινή χρονιά να θέλει ακόμα 11 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η διοίκηση του συλλόγου είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ιταλό.

Ο Conte μπορεί να έχει πει κατά καιρούς ότι του λείπει η οικογένεια του, μιας και διαμένει ακόμα στην Ιταλία, όμως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αναμένεται να μετακομίσει μέσα στο καλοκαίρι για χάρη του νέου συμβολαίου του Ιταλού. Μάλιστα, ο Roman Abramovich είναι διατεθειμένος να δώσει γη και ύδωρ στον προπονητή του προκειμένου να κάνει την Chelsea παντοδύναμη εντός και εκτός συνόρων.

Υπενθυμίζεται ότι κατά καιρούς έχει ακουστεί το όνομα του Conte για τον πάγκο τόσο της Milan όσο και της Inter, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει πολύ πιθανό να μείνει στην Chelsea για τα επόμενα χρόνια.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *