Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κρατάει χαμηλά την μπάλα ο Conte

Η φετινή Premier League έχει πολύ δρόμο, σύμφωνα με τον Ιταλό, με την ομάδα του να μην έχει ακόμη εξασφαλίσει τον τίτλο.

Η Chelsea είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογιά, έχοντας έξι βαθμούς διαφορά από τη Liverpool και πραγματοποιώντας ένα αήττητο σερί 12 αγώνων. Ωστόσο, ο Conte τόνισε πως υπάρχει πολύς χρόνος για τους αντίπαλους των «Μπλε», ώστε να επανακάμψουν.

Ταυτόχρονα, οι Λονδρέζοι πάνε με γεμάτο πορτοφόλι στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς εισέπραξαν 60 εκατομμύρια λίρες από την πώληση του Oscar. Εν τούτοις ο Antonio Conte, επεσήμανε πως θα κινηθούν για παίκτες, μονάχα αν δεν ανταπεξέλθουν οι νεαροί της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού: «Δώδεκα νίκες στη σειρά είναι σπουδαίο επίτευγμα, αλλά δεν είναι αρκετό για να κερδίσεις το πρωτάθλημα σε αυτή τη φάση της σεζόν. Στην αρχή της χρονιάς, κανένας προπονητής, άνθρωπος ή δημοσιογράφος δεν πίστεψε πως αυτή η ομάδα θα παλέψει για τον τίτλο. Είμαι ευχαριστημένος που αυτή η άποψη άλλαξε, αλλά ανησυχώ λίγο επειδή όταν οι απόψεις αλλάζουν γρήγορα, οφείλειςννα δίνεις προσοχή. Είμαστε μόνο έξι πόντους μπροστά από τη δεύτερη ομάδα και επτά από την τρίτη. Υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν, αλλά είμαι ικανοποιημένος που κάποιος άλλαξε γνώμη».

Αναφορικά με ενδεχόμενη ενίσχυση της ομάδας του, είπε: «Είναι σημαντικό να δουλέψουμε με αυτού του τύπου τους παίκτες και να προσπαθήσουμε να βρούμε τη σωστή λύση εκ των έσω. Εάν αυτό δεν είναι πιθανό, είναι σημαντικό να ψάξουμε για νέα λύση. Σίγουρα πουλήσαμε τον Oscar και έχουμε λεφτά να ξοδέψουμε, αλλά είναι σημαντικό να τα ξοδέψουμε με το σωστό τρόπο. Τον Ιανουάριο είναι πάντα δύσκολο να αγοράζεις. Το να ξοδεύεις μονάχα για να ξοδεύεις, δε μου αρέσει».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *