Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κόλλησε στην προπόνηση ο Pochettino

Ο Mauricio Pochetino κόλλησε ανάμεσα από τους παίχτες του, στην πρωινή προπόνηση της Tottenham, όπου προετοιμάζεται για το ματς της ερχόμενης Τετάρτης, ενάντια στην CSKA.

Σε μεγάλα κέφια ήταν σήμερα ο προπονητής της Tottenham, με τον Pochettino να βγάζει εκτός ρυθμού προπόνησης τους παίχτες του, μπαίνοντας ανάμεσα σου εν μέσω άσκησης, παίρνοντας την μπάλα από τους παίχτες του, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να την κρατήσει στην κατοχή του, απέναντι στους Harry Kane και Kieran Trippier.

Όλα αυτά έγιναν στην προπόνηση της ομάδας, για το επερχόμενο ματς της Τετάρτης, όπου θα υποδεχτούν την CSKA στο Wembley, με τους Λονδρέζους να θέλουν να πετύχουν την πρώτη σου νίκη σε αυτό για φέτος, ενώ παράλληλα αν αποφύγουν την ήττα σε αυτό το παιχνίδι, θα κλειδώσουν και το εισιτήριο που οδηγεί στην Knock out φάση του Europa League.

Μέρος στην προπόνηση έλαβε και ο Tony Alberweireld, όπου είχε τραυματιστεί στο γόνατο του, τον Οκτώβριο στο παιχνίδι με την West Brom, με τον παίχτη να υπολογίζεται στην αποστολή της ομάδας εναντίον της CSKA.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *