Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Λυπημένος παρά την αποχώρηση του ο Schweinsteiger

Για την απόφαση του να συνεχίσει στο MLS και τους Chicago Fire και να αφήσει την Manchester United μίλησε ο Bastian Schweinsteiger.

Ο Bastian Schweinsteiger μπορεί να ήρθε… μετά Βαΐων και Κλάδων πριν μερικά χρόνια από την Bayern Munich προκειμένου να ηγηθεί του κέντρου της Manchester United, όμως οι συχνοί τραυματισμοί τον κράτησαν μακριά από τον καλό του εαυτό.

Σήμερα λοιπόν, όπως σας ενημέρωσε και μέσα στην ημέρα το englishfootball.gr, ο Γερμανός αποτελεί παρελθόν από τους «Κόκκινους Διαβόλους», με τον ίδιο στις τελευταίες του δηλώσεις ως παίκτης της United να ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη που του έδειξε αλλά και τη διοίκηση για τη δυνατότητα που του δίνει να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα άλλο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι στενοχωρημένος που αφήνω τόσους φίλους στην Manchester United. Αλλά είμαι ευγνώμων στο σύλλογο που με αφήνει να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που μου δίνεται στους Chicago Fire. Ευχαριστήθηκα τη δουλειά που έκανα με τον προπονητή, τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και τους εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον. Αλλά θα πρέπει να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας που η υποστήριξη τους ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο στοιχείο στην παραμονή μου στην ομάδα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *