Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μάχη Rose-Davies με θετικό αντίκτυπο

Μπορεί να παλεύουν κάθε βδομάδα για το ποιος θα βρεθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας της Tottenham, όμως ο Ben Davies με τον Danny Rose είναι δύο καλοί φίλοι που βοηθούν ο ένας τον άλλο.

Ο Ben Davies υπέγραψε χτες το νέο του συμβόλαιο, με την Tottenham να ανανεώνει σχεδόν τα συμβόλαια όλων των παικτών της, με τον αριστερό μπακ να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα παραμείνει στην ομάδα του.

Σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του αναφέρθηκε στην «κόντρα» που έχει με τον Danny Rose για τη θέση που αγωνίζονται, με τον ίδιο να τονίζει ότι ο ένας βοηθά τον άλλο να εξελιχθεί.

Αναλυτικά:

«Όταν βρίσκεσαι σε μία ομάδα ποτέ δεν είναι εύκολο και καμία θέση δεν είναι για ένα παίκτη. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί το ποδόσφαιρο, κάθε ομάδα έχει μεγάλα ρόστερ και όταν δίνεται μία ευκαιρία, πρέπει να είσαι έτοιμος να την αρπάξεις και να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Πιστεύω ότι έχω εξελιχθεί σαν παίκτης. Πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει και για τον Dannry και τραβάμε ο ένας τον άλλο καθημερινά προς τα πάνω».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *