Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μέχρι και οκτώ μήνες εκτός ο Bolasie

Πολύ καιρό ακόμη θα κάνει για να πατήσει ξανά γήπεδο ο Yannick Bolasie, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του που τον οδήγησε στο χειρουργείο τον περασμένο Δεκέμβρη.

Ο Κονγκολέζος εξτρέμ της Everton είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι απέναντι στην Manchester United και χρειάστηκε να περάσει ήδη μια φορά την πόρτα του χειρουργείου, ενώ έπεται και συνέχεια.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε και ο Ronald Koeman, ο 27χρονος θα υποβληθεί σε ακόμη μια επέμβαση στο γόνατο και η επιστροφή του αναμένεται στα τέλη του ημερολογιακού έτους, καθώς θα χρειαστεί και αρκετό διάστημα για την πλήρη ανάρρωσή του.

«Η δεύτερη επέμβαση ήταν αναμενόμενη καθώς η πρώτη αφορούσε τον μηνίσκο, ενώ τώρα ό,τι συμβεί μέχρι το Μάρτιο αφορά τον χιαστό. Είναι δύσκολο να θέσεις ένα χρονικό πλαίσιο, καθώς συνήθως ο χιαστός απαιτεί έξι, επτά ή και οκτώ μήνες» υποστήριξε αρχικά ο τεχνικός των Toffees για τον Bolasie, για να προσθέσει:

«Έπρεπε να χειρουργηθεί στο μηνίσκο και έπειτα να περιμένουμε ώσπου να είναι έτοιμος για τη δεύτερη επέμβαση. Ήταν μαζί μας αρκετές φορές την εβδομάδα, ήταν θετικός και δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει, αλλά όπως και κάθε παίκτης που βρίσκεται σε αυτή τη θέση, περνά και από δύσκολες καταστάσεις μέσα στη μέρα. Είναι αισιόδοξος πως θα επιστρέψει δυνατός».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *