Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μήλο της Έριδος ο Pochettino

Αναμφίβολα οι καλές εμφανίσεις τις Tottenham τόσο και σε Ευρώπη όσο και σε Αγγλία έχουν τραβήξει τα βλέμματα πολλών. Εκτός από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας, ενδιαφέρον έχει προκύψει και για την περίπτωση του προπονητή των ‘Σπιρουνιών’, Mauricio Pochettino.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Express μάχη γίνεται ανάμεσα σε PSG και Manchester United για την υπογραφή του τεχνικού. Και τα δύο μεγάλα κλαμπ ενδιαφέρονται για τον νεαρό προπονητή και μάλιστα οι συζητήσεις, σύμφωνα πάντα με το μέσο, ενδέχεται να γίνουν εντονότερες το καλοκαίρι. Η PSG έχει ενημερώσει τον Unai Emery πως το μέλλον του είναι αβέβαιο στην Γαλλική πρωτεύουσα αν δεν καταφέρει να προκριθεί στην ημιτελική φάση του Champions League. Από την άλλη μεριά σε περίεργη θέση βρίσκεται και ο Mourinho που σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες από τα Αγγλικά μέσα, θα θέλει να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Ο Αργεντινός προπονητής, που έχει προηγουμένως αγωνιστεί για την PSG φαίνεται πιο δελεαστική πρόταση για τους Παριζίανους παρά το έμμεσο ενδιαφέρον που είχε δείξει και ο Jose Mourinho με δηλώσεις του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *