Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ματσάρα στο bet365 Stadium

Ο Peter Crouch ήταν ξανά εκεί για να χαλάσει το πάρτι της Leicester και το σερί 3 νικών που διατηρούσε. Σε ένα χορταστικό ματς, το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν αδίκησε καμία από τις δύο ομάδες που τα έδωσαν όλα για όλα.

 

Match Report:
Από την αρχή οι ‘Αλεπούδες’ έδειξαν τα δόντια του πιέζοντας συνεχώς την άμυνα της Stoke αλλά και παρενοχλώντας συχνά την εστία του Butland. Με τον Gray να κάνει πάρτι μπροστά στον Zuma, η Leicester προσπάθησε αρκετές φορές να βρεθεί μπροστά στο σκορ με τον Okazaki να μην μπορεί να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος. Στο 33′ ήρθε η λύτρωση για την ομάδα του Puel αφού μετά από εκτέλεση κόρνερ, η κεφαλιά του Maguire στρώνει όμορφα για τον Iborra που με σουτ πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στην Premier League. Η απάντηση ήρθε όμως μερικά λεπτά αργότερα. Με τη Stoke να διψάει για ισοφάριση, ο Choupo-Moting με μακρινή μπαλιά βρίσκει τον Shaqiri και εκείνος κάνει το 1-1 στο 39′ με σουτ εντός περιοχής.

 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε το ίδιο δυνατά και γι’ ακόμη μια φορά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν πρώτοι το γκολ. Ο Mahrez έχοντας βρει ξανά την παλιά του φόρμα, πραγματοποιεί μια εξαιρετική κούρσα και μόνος του νικά τον Butland στο 60′ για το 1-2. Παρόμοια με το πρώτο μέρος η Stoke δεν το έβαλε κάτω και με τον συνήθη ύποπτο, που πέρασε ως αλλαγή, Crouch κατάφερε να ακυρώσει την προσπάθεια της Leicester για νίκη. Στο 73′ μετά από σέντρα του Shaqiri ο Crouch πετυχαίνει το 52ο γκολ με κεφαλιά για να γράψει το 2-2 στο Bet365 Stadium. Λίγο πριν τη λήξη, έφτασε κοντά και στο 3-2 όμως στο 94′ ο Schmeichel  δεν του έκανε το χατίρι.

Τελικό σκορ στο πρώτο ματς της 11ης αγωνιστικής 2-2 και από ένας βαθμός για τις 2 ομάδες.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *