Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μεγάλη απουσία για Arsenal το Σάββατο

Η Arsenal αντιμετωπίζει την Manchester United στο ντέρμπι της αγωνιστικής χωρίς όμως να μπορεί να χρησιμοποιήσει τον νεοαποκτηθέντα φορ, Lacazette.

 

Η Arsenal πέρασε πανεύκολα το εμπόδιο της Huddersfield και βρέθηκε στην 4η θέση του Πρωταθλήματος. Μπορεί το εκκωφαντικό 5-0 να άφησε γλυκιά γεύση στα χείλη των οπαδών, η αναγκαστική αλλαγή του Lacazette όμως προκάλεσε ανησυχία. Ο Γάλλος επιθετικός αποχώρησε από το χορτάρι μόλις στο πρώτο μέρος δείχνοντας τραυματισμένος έχοντας ήδη σκοράρει το πρώτο γκολ για την ομάδα του Wenger.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής της Arsenal ενημέρωσε πως ο τραυματισμός του Γάλλου είναι αρκετά σοβαρός και θα λείψει από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για αρκετό καιρό. Ο Lacazette που αποκτήθηκε φέτος το καλοκαίρι από τους ‘Κανονιέρηδες’ αναμένεται να χάσει το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου με την Manchester United στο Emirates. Η απουσία του 26χρονου, που έχει βρει δίχτυα 6 φορές σε 13 εμφανίσεις του στην Premier League, θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα για την ομάδα του Λονδίνου πάνω που άρχισε να ανεβάζει ρυθμό και να δείχνει ανταγωνιστική.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *