Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μεγάλη προσφορά για Joe Gomez η Bournemouth

Να επενδύσει σε νεαρούς Άγγλους ποδοσφαιριστές σκοπεύει για μια ακόμη σεζόν η Bournemouth, μετά από μια ομολογουμένως επιτυχημένη σεζόν η οποία φτάνει στο τέλος της.

Πέρυσι οι «Cherries» σπατάλησαν συνολικά 22 εκ. λίρες για την απόκτηση του 20χρονου Lewis Cook και του 21χρονου Jordon Ibe, ενώ απέκτησαν ως δανεικό τον Jack Wilshere από την Arsenal. Φέτος, λοιπόν, σκοπεύουν να συνεχίσουν την ίδια στρατηγική βάζοντας στο στόχαστρο τον νεαρό αμυντικό της Liverpool, Joe Gomez.

Ο 19χρονος άσος πήγε στους «Reds» το 2015 από την Charlton, ωστόσο στάθηκε τρομερά άτυχος και τραυματίστηκε μένοντας εκτός αγωνιστικών χώρων για ένα χρόνο. Φέτος επίσης δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής στο Anfield, ωστόσο συνεχίζει να αποτελεί ένα λαμπρό ταλέντο και για αυτό το λόγο η Bournemouth ετοιμάζεται να προσφέρει 10 εκ. λίρες για την απόκτησή του.

Βέβαια, τα πάντα θα εξαρτηθούν και από τις προθέσεις του ίδιου του νεαρού, ο οποίος ίσως πιστεύει πως έχει ακόμη μέλλον στη Liverpool και ευελπιστεί σε περισσότερες ευκαιρίες από τη νέα σεζόν, που η ομάδα του θα βρίσκεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *