Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μετανιώνει ο Jermain Defoe για τα «Σφυριά»

Μετανιώνει ο Jermain Defoe για τα "Σφυριά"

Ο Jermain Defoe παραδέχτηκε σε συνέντευξη του στο Sky Sports, πως μετανιώνει για τον τρόπο που έφυγε από τη West Ham στην αρχή της καριέρας του.

Ο επιθετικός είχε πάει το 1999 στη West Ham από την Charlton- στην ηλικία των 16 χρονών, και μέσα σε δύο χρόνια είχε καταφέρει να γίνει βασικός στην ενδεκάδα των Λονδρέζων, σκοράροντας 14 φορές μάλιστα στην πρώτη του χρονιά.

Το 2003 όμως η West Ham υποβιβάστηκε και βρέθηκε αντιμέτωπη με τη δυσάρεστη προοπτική να πουλήσει κάποιους από τους νέους ταλαντούχους παίκτες της, όπως τους Glen Johnson, Michael Carrick και Joe Cole.

O Defoe όμως είχε προκαλέσει την οργή των οπαδών των Σφυριών εκείνη την περίοδο, όταν σε λιγότερο από 24 ώρες από τον υποβιβασμό της ομάδας είχε ζητήσει από τον Paul Aldridge της Διοίκησης, να μετεγγραφεί σε άλλη ομάδα.

«Θα ήθελα αν μπορούσα να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο έφυγα από τη West Ham» είπε ο παίκτης.

«Ο ατζέντης μου- εκείνη την εποχή, μου είχε πει ότι έπρεπε να απαιτήσω μετεγγραφή.»

«Όταν ήμουν μικρός, δεν καταλάβαινα τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις- ποτέ δεν είχα αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο, και ο ατζέντης μου είχε πει ότι αυτό ήταν το σωστό που έπρεπε να γίνει.»

«Η ομάδα είχε υποβιβαστεί και προφανώς ήμουν φιλόδοξος, αφού είχα σκοράρει ήδη στην Premier League. Ήθελα επίσης να παίξω στην Εθνική Αγγλίας, οπότε ήξερα ότι έπρεπε να συνεχίζω να παίζω στην Premier League.»

«Την περίοδο που συνέβη αυτό νόμιζα ότι ο ατζέντης μου είχε δίκιο. Μου έλεγε πολλά πράγματα αν και όταν τα άκουγα όλα αυτά δεν ένιωθα και τόσο άνετα.»

«Πήγα λοιπόν μόνος μου στο στάδιο και παρέδωσα γραπτώς την αίτηση μου να μετεγγραφώ σε άλλη ομάδα στον Paul Aldridge, ο οποίος μάλιστα με ρώτησε ‘ποιος σε έβαλε να το κάνεις αυτό;’».

«Είχε αναστατωθεί πολύ και μου έλεγε ότι δεν είναι δυνατόν ο ατζέντης μου να με βάζει να κάνω τέτοια πράγματα.»

«Μου είπε ότι ‘Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό γιατί αν μια ομάδα σε θέλει πολύ, θα έρθει και θα σε αποκτήσει’. Την εποχή λοιπόν εκείνη νόμιζα ότι είχα κάνει τη σωστή κίνηση, αλλά αν μπορούσα τώρα, θα το άλλαζα 100%. Ήταν μεγάλη ασέβεια.»

«Είχα υπογράψει στη West Ham όταν ήμουν 16 χρονών και ήταν μία από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου.»

«Είχα πάει στην καντίνα και είδα τον Ian Wright που ήταν το είδωλο μου, ενώ μετά είδα τους Rio Ferdinand, Michael Carrick, Joe Cole και Frank Lampard.» ολοκλήρωσε.

Μετανιώνει ο Jermain Defoe για τα "Σφυριά"

Μετανιώνει ο Jermain Defoe για τα «Σφυριά»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *