Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Με απουσίες η City στο Houston

Η ομάδα της Manchester City πέταξε το πρωί με προορισμό το Houston,με σκοπό να ξεκινήσουν το τουρ τους στην Αμερική.

Παρόλα αυτά η αποστολή της Manchester City για την Αμερική,είχε αρκετές ελλείψεις,όπως αυτή του Wilfried Bony.

O Leroy Sane και ο Yaya Toure οι οποίοι ήταν παίχτες κλειδιά της προηγούμενης σεζόν,δεν βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας στο Houston,με τις φήμες να θέλουν να ενσοματόνονται στην αποστολή τις επόμενες 2 μέρες.

Επίσης στην Αγγλία έμεινε πίσω και ο Kelechi Iheanacho,ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την City,με φαβορί για την απόκτησή του,την Leicester.

Εκτός έμεινε και το νεαρό ταλέντο,Jadon Sancho,ο οποίος προπονούταν κανονικά με την ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα,ενώ παρακολουθείται από την Tottenham και την Arsenal,αν και οι φήμες τον θέλουν να μένει στο Manchester.

O Fernando είναι ένας από τους παίκτες που δεν βρισκόταν στην αποστολή,με την City να ανακοινώνει πως ο παίκτης θα πωληθεί το καλοκαίρι μόνο με την σωστή προσφορά.

Προβληματισμός έχει γεννηθεί και γύρω από την απουσία του Otamendi,καθώς προπονούταν κανονικά με την ομάδα.Οι φήμες θέλουν τον Αργεντινό να πηγαίνει στο Houston τις επόμενες μέρες.

Εκτός έμειναν και οι Claudio Bravo και Bernando Silva,καθώς αγωνιζόντουσαν με τις εθνικές τους ομάδες και η City θέλησε να τους δώσει χρόνο για να ξεκουραστούν.

Τέλος,εκτός έμεινε και ο Fabian Delph,ο οποίος έχει μπει στην λίστα των ανεπιθύμητων στην ομάδα και τις επόμενες μέρες αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

 

Αναλυτικά η αποστολή της Manchester City στο τουρ της Αμερικής: Τερματοφύλακες: Ederson, Grimshaw, Muric. Αμυντικοί: Walker, Stones, Kompany, Otamendi, Kolarov, Denayer, Mangala, Adarabioyo. Κεντρικοί: Zinchenko, Nasri, Roberts, Sterling, Gundogan, De Bruyne, D. Silva, Foden, Diaz, Fernandinho, Toure, Sane. Επιθετικοί: Jesus, Aguero Yaya

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *