Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Μπάσιμο» της Tottenham για Mahrez

Ιδιαίτερα «θολό» εξακολουθεί να μοιάζει το μέλλον του Riyad Mahrez, με τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό να έχει ήδη ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Leicester City.

Ήδη από πέρυσι ο 26χρονος εξτρέμ είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών «μεγάλων» συλλόγων, ωστόσο μέχρι στιγμής παραμένει στο King Power Stadium και δεν δείχνει κοντά στο να ολοκληρώσει κάποια μεταγραφή. Η Roma ήταν η ομάδα που συνδέθηκε πιο στενά με το όνομά του τις προηγούμενες ημέρες, όμως φαίνεται πως η Leicester δεν κάνει ούτε βήμα πίσω από τα 50 εκατομμύρια λίρες που έχει θέσει ως τιμή πώλησής του.

Τελευταία ομάδα που φαίνεται πως ήρθε τώρα να προστεθεί στη λίστα των πιθανών προορισμών, μαζί με την Roma, την Arsenal και τη Juventus είναι η Tottenham, η οποία παρόλα αυτά δεν δείχνει διατεθειμένη να δώσει το ποσό που ζητούν οι «Foxes». Ο ίδιος ο Mahrez προς το παρόν δεν έχει πιέσει τη διοίκηση με κάποιο τρόπο να τον παραχωρήσει και μένει να δούμε αν θα πράξει κάτι τέτοιο σε περίπτωση που οι «Spurs» καταθέσουν όντως επίσημη προσφορά.

Πάντως, να σημειωθεί ότι ο Αλγερινός διεθνής συμπεριελήφθη κανονικά στην προετοιμασία της Leicester και μάλιστα σκόραρε και σε φιλικό απέναντι στην West Brom.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *