Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μόνο με πώληση παραχωρεί το Nolito η City

Την πρόθεσή τους να παραχωρήσουν τον Nolito μόνο με τη μορφή πώλησης και όχι ως δανεικό φέρoνται να ξεκαθάρισαν στην Sevilla οι άνθρωποι της Manchester City.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ισπανική ομάδα προτίθετο να αποκτήσει τον 30χρονο επιθετικό με τη μορφή μονοετούς δανεισμού και έπειτα, εφόσον έμενε ικανοποιημένη, να τον αγοράσει έναντι 7 εκατομμυρίων λιρών τον επόμενο χρόνο. Ωστόσο, η City δείχνει αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο και σκέφτεται μόνο την πώληση, για περίπου 10 εκατομμύρια λίρες, στο άμεσο μέλλον.

Πρόσφατα, ο πρόεδρος της Sevilla, Jose Castro, παραδέχθηκε πως η ομάδα του βρίσκεται αρκετά κοντά στην απόκτηση του Nolito, καθώς όπως είχε αναφέρει, οι διαπραγματεύσεις με τον αγγλικό σύλλογο βρίσκονται σε καλό στάδιο. Να σημειωθεί πως η ομάδα του Pep Guardiola απέκτησε τον παίκτη από τη Celta μόλις το περασμένο καλοκαίρι, έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο μεταξύ, οι «Citizens» βρίσκονται ακόμη πιο κοντά και στην παραχώρηση του Εliaquim Mangala. Ο Γάλλος αμυντικός, που φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στη Valencia, φαίνεται πως καταλήγει στη Lyon, κάτι που υποστήριξε και ο πρόεδρος της ομάδας, η οποία κυνηγά και τον Bertrand Traore της Chelsea.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *