Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Νέα σενάρια για Hazard, Courtois

Νέα σενάρια είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, και τα οποία αφορούν (ξανά) τους Thibaut Courtois, Eden Hazard και την Real Madrid.

Σύμφωνα με την Guardian, οι «galacticos» ετοιμάζονται να καταθέσουν προτάσεις για τους δύο ποδοσφαιριστές της Chelsea το καλοκαίρι και θεωρούν πως θα καταφέρουν να τους δελεάσουν να αφήσουν το Λονδίνο για τη Μαδρίτη.

Βέβαια, και οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν δηλώσει πως για την ώρα είναι πολύ ικανοποιημένοι στο Stamford Bridge και δεν σκέφτονται την αποχώρηση, οι Μαδριλένοι όμως σκοπεύουν να πιέσουν τα πράγματα όσο περνά από το χέρι τους. Μάλιστα, επειδή το κόστος των δύο Βέλγων είναι ιδιαίτερα υψηλό, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσουν ως έμψυχα ανταλλάγματα τους James Rodriguez και Alvaro Morata.

Στην παρούσα φάση ακούγεται ότι ο Hazard βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Chelsea για την επέκταση του συμβολαίου του, που εκπνέει σε τρία χρόνια, καθώς η πρωτοπόρος της Premier League θέλει να τον «δέσει».

Να σημειωθεί φυσικά πως τα πάντα στην παρούσα φάση είναι απλώς σενάρια που γράφονται στον Τύπο και ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι το καλοκαίρι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *