Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Νέο συμβόλαιο ο Coleman

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Coleman θα συνεχίσει να είναι παίχτης της Everton μέχρι το 2022 καθώς ο αμυντικός υπόγραψε νέο συμβόλαιο με τους Toffees.

O Ιρλανδός στάθηκε άτυχος αυτήν την σεζόν, καθώς έσπασε το πόδι του σε 2 μέρη σε αγώνα με την εθνική του ομάδα τον Μάρτιο.Παρόλα αυτά η διοίκηση της Everton, φαίνεται να εμπιστεύεται τον παίχτη προσφέροντας του ανανέωση συμβολαίου για άλλα 5 χρόνια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Coleman:«Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα αυτό το συμβόλαιο.Είμαι πολλά χρόνια εδώ και αυτός είναι ένας ιδιαίτερος σύλλογος για εμένα που σημαίνει πολλά.Αυτά είχαν συμφωνηθεί από νωρίς αλλά ο τραυματισμός μου στο πόδι το καθυστέρησε.Ο διευθυντής της Everton όταν μπήκα στο νοσοκομείο μου έστειλε μήνυμα και μου είπε να μην ανησυχώ και πως το νέο συμβόλαιο θα με περιμένει στο γραφείο του μόλις γυρίσω.Ξέροντας πως όταν γυρίσω θα με περιμένει ένα συμβόλαιο έκανε τα πράγματα καλύτερα.Είναι μία μαζική ώθηση και αυτό μου έδωσε δύναμη. Θέλω να δείξω σε όλους την αξία μου και πως αξίζω αυτήν την ανανέωση συμβολαίου που μου έγινε».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *