Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Νίκη πάση θυσία θέλει ο Karanka

Την άποψη πως οι παίκτες της Middlesbrough οφείλουν να δουν ως τελικό το παιχνίδι απέναντι στην Crystal Palace, εξέφρασε ο Aitor Karanka.

Οι δύο ομάδες, που κοντράρονται το Σάββατο, θέλουν οπωσδήποτε τους βαθμούς της νίκης καθώς βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ο Karanka τόνισε πως είναι ευχαριστημένος με την εικόνα των παικτών του ενάντια στις μεγάλες ομάδες, προσθέτωντας ότι οφείλουν να δείξουν το ίδιο πρόσωπο και με τις ομάδες που βρίσκονται κοντά τους.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι επειδή ο αντίπαλος είναι κοντά μας. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι ως τελικό. Είμαστε ανταγωνιστικοί και παίξαμε πραγματικά καλά κόντρα στην Everton την τελευταία φορά. Η ομάδα βελτιώνεται και έχει αυτοπεποίθηση. Έχουμε παίξει με ομάδες που είναι στην πρώτη δεκάδα και απέναντί τους είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε. Για παράδειγμα, είχαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε απέναντι στην Tottenham. Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε περισσότερους βαθμούς από τις ομάδες γύρω μας. Ποτέ δεν ξέρεις σε αυτό το πρωτάθλημα. Η Palace ξόδεψε 30 εκατομμύρια στη μεταγραφική περίοδο και είναι μια καλή ομάδα. Αλλά τώρα πάμε εκεί για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Για τους στόχους της Middesbrough, σχολίασε: «Ο στόχος ήταν πάντα να τελειώσουμε τη σεζόν και να παίζουμε ξανά στην Premier League. Είμαστε σε καλή θέση και στα προημιτελικά του κυπέλλου. Αν κάποιος το είχε πει αυτό πριν τρία χρόνια, δε θεωρώ πως υπήρχαν πολλοί που έλεγαν πως θα γίνει».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *