Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Νίκη στο 86′ για Newcastle

H Crystal Palace παραλίγο να πάρει βαθμό για δεύτερη σερί αγωνιστική, ωστόσο ένα γκολ του Μikel Merino στο 86ο λεπτό της συνάντησης με τη Newcastle έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Roy Hodgson για μια ακόμη φορά ήταν αναποτελεσματική στην τελική προσπάθεια και δεν κατάφερε να απειλήσει πολύ ουσιαστικά, όμως θα μπορούσε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας αν δεν ερχόταν η «χρυσή αλλαγή», ο Merino να δώσει τη νίκη στους «Magpies».

Το ματς

Προερχόμενη από τη νίκη επί της Chelsea, η Palace ήθελε να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι προκειμένου να μείνει «ζωντανή» στη μάχη της παραμονής και δοκίμασε να απειλήσει κυρίως με τον Wilfried Zaha. Ο Άγγλος φορ ήταν ο κύριος κίνδυνος από πλευράς «Eagles», ενώ μάλιστα στο 40′ έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Είχε προηγηθεί μια ακόμη φάση από τον James McArthur, όμως το πρώτο μέρος στο St. James’ Park έληξε δίχως τέρματα. Και στο δεύτερο μέρος η Palace απείλησε με τον Andros Townsend που έχασε εξαιρετική ευκαιρία στο 66′, ενώ από πλευράς Newcastle υπήρξαν δύο καλές φάσεις από τους Mohamed Diame και Jonjo Shelvey, που σταμάτησαν πάνω στον Julian Speroni.

Τελικά, τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας, ο Merino με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Rafa Benitez μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς, αφού πλέον οι «Magpies» βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 14 πόντους και μόλις μία ήττα στα τελευταία επτά παιχνίδια.

Η Palace από την άλλη, φυσικά παρέμεινε ουραγός με τρεις βαθμούς και τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα για εκείνη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *