Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ναι μεν αλλά για Rodriguez

Έντονο είναι το ενδιαφέρον της Chelsea για την απόκτηση του James Rodriguez, όμως υπάρχουν πολλά εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν.

Ο Rodriguez βρίσκεται στην Κολομβία και απολαμβάνει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές μιας και έχει άδεια από την Real Madrid. Όμως φαίνεται πως δεν κάνει μόνο διακοπές, μιας και ο playmaker των «Merenjes» έβγαλε ειδική άδεια για μπορεί να διαμένει στο μέλλον στη Μεγάλη Βρετανία, δημιουργώντας έτσι νέο κύκλο σεναρίων για την καριέρα του.

Από την πλευρά της η Chelsea ενδιαφέρεται για τον παίκτη, τον οποίο και ο Antonio Conte θα ήθελε να εντάξει στο δυναμικό του. Από την άλλη όμως δεν μπορεί να τον κάνει δικό της με τις οικονομικές απαιτήσεις της Real Madrid. Οι πρωταθλητές Ευρώπης ζητούν το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να τον αφήσουν, ποσό που κάνει διστακτικούς τους «Μπλε».

Ο Antonio Conte είναι αρνητικός στο να δώσει ένα τέτοιο ποσό για έναν μόνο παίκτη που είναι και αμφίβολο αν θα είναι βασικός, με δεδομένο ότι στο 3-4-2-1 που χρησιμοποιεί, υπάρχουν για πίσω από τον Diego Costa οι Eden Hazard, Willian και Pedro, με τους δύο τελευταίους να είναι σε φόρμα και να πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν γνωστές οι προθέσεις των «Μπλε», οι οποίοι θέλουν να ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ με ποιοτικές προσθήκες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *