Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Να γιατί δεν παίζει βασικός ο Martial

Κατά την άφιξη του Mourinho, ο Martial έδειχνε να μην παίζει ισχυρό ρόλο στην ομάδα που είχε στο μυαλό του ο Πορτογάλος. Όλα αυτά έχουν αλλάξει τη φετινή σεζόν με τον Mourinho να αποκαλύπτει γιατί δεν ξεκινά βασικό τον Γάλλο παίκτη.

 

Ο Anthony Martial ενώ κατά την πρώτη του θητεία στην Manchester United έδειξε εξαιρετικά δείγματα, μόλις τα ηνία ανέλαβε ο Jose Mourinho φάνηκε να μην βρίσκει τα πατήματά του. Κατάφερε να σημειώσει μόλις 9 γκολ σε Αγγλία και Εθνική ομάδα ενώ ελάχιστες φορές οι φίλαθλοι τον έβλεπαν στο γήπεδο. Και μπορεί πολλές φορές να είχαν ακουστεί σενάρια περί φυγής του και περί ρήξης με τον Πορτογάλο τεχνικό, η φετινή σεζόν όμως φαίνεται να άλλαξε τα μυαλά πολλών.

Ο Martial μετρά μέχρι στιγμής 6 γκολ στο πρωτάθλημα ενώ έχει ξεκινήσει βασικός σε 6 παιχνίδια ενώ ως αλλαγή σε 7. Ο Mourinho αμέσως μετά την νίκη με την Watford (2-4) μίλησε για τον 21χρονο Γάλλο και γιατί περνά ή γίνεται αλλαγή συνεχώς.

«Νομίζω ότι υποφέρει λίγο από τη συσσώρευση αγώνων. Μπορούσα να καταλάβω ότι κατά το δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή του συνεχώς έπεφτε.»

«Είναι ακόμα νεαρός και το σώμα του, η βιολογική του κατάσταση έχουν χώρο για βελτίωση, αλλά κατά το πρώτο ημίχρονο, εκείνη τη δεδομένη στιγμή, είχε δύναμη και έκρηξη στα πόδια του. Ήταν επικίνδυνος και [σκόραρε] ένα σημαντικό γκολ.»

Με τον Mourinho να έχει αποκαλύψει πως και στον Marcus Rashford αρέσει να παίζει στα αριστερά του επιθετικού, δύσκολα θα δούμε κάποιον από τους δύο να αγωνίζεται για ολόκληρο 90λεπτο όταν φυσικά ο προπονητής φαίνεται να τους εμπιστεύεται τόσο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *