Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

‘Ντροπιαστική’ προσφορά για Benzema

Προ εκπλήξεως φαίνεται να βρέθηκε ο Perez μόλις άκουσε το ποσό που προσέφερε η Arsenal για τον Karim Benzema. Τόσο μεγάλη η έκπληξή του που χαρακτήρισε την προσφορά ‘ντροπιαστική’

 

Ο Wenger έχει αποδείξει πολλές φορές πως δεν βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για μεταγραφές, όμως η προσπάθειά του για να αποκτήσει τον Karim Benzema φαίνεται να προκάλεσε μόνο γέλιο στον πρόεδρο της Real Madrid. Σύμφωνα με την Ισπανική Diario Gol, η Arsenal προσπάθησε να πραγματοποιήσει το deal του αιώνα προσφέροντας £40m για τις υπηρεσίες του Γάλλου επιθετικού.

Μπορεί ο Benzema να μετράει μονάχα 4 γκολ σε 13 παιχνίδια αυτή τη στιγμή στη La Liga αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως έχει πετύχει 182 γκολ σε 375 εμφανίσεις με την ‘Βασίλισσα’. Σύμφωνα πάντα με το Ισπανικό μέσο, στο άκουσμα της πρότασης, ο ισχυρός άντρας της Real Madrid μάλλον έβαλε τα γέλια και τη χαρακτήρισε ‘ντροπιαστική’.

Πάντως το καλοκαίρι ο Wenger έφτασε μια ανάσα από την απόκτηση του Lemar κάνοντας πρόταση στην Monaco ύψους £92m που πραγματικά έδειξε να ξεπερνά τον εαυτό του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *