Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξεκινά συζητήσεις με Hoffenheim ο Iheanacho

Δεν πηγαίνουν τα πράγματα όπως θα περίμενε ο Kelechi Iheanacho της Manchester City, στην πρώτη σεζόν του Pep Guardiola στην ομάδα.

Ο Νιγηριανός φορ αποτέλεσε την αποκάλυψη των «Citizens» την περασμένη σεζόν επί Manuel Pellegrini, ωστόσο φέτος είδε το χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται δραματικά. Για του λόγου το αληθές, ο 20χρονος πέρυσι πέτυχε συνολικά 14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, όμως φέτος μετρά μόλις επτά σε 874 λεπτά.

Μάλιστα, στην Premier League έχει καταγράψει συνολικά μόνο 500 λεπτά συμμετοχής και έχει σκοράρει τέσσερις φορές, με το χρόνο του να έχει μειωθεί κι άλλο μετά την έλευση του Gabriel Jesus στο Etihad. Έτσι, σύμφωνα με την Sun, η City φέρεται να έχει δώσει άδεια στον Iheanacho να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες, και συγκεκριμένα την Hoffenheim που ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με τις αναφορές, ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας ενδέχεται να συναντηθεί με τον Iheanacho και τους εκπροσώπους του μέσα στο μήνα και να του παρουσιάσει το πλάνο του συλλόγου. Βέβαια, η City από την πλευρά της είναι διστακτική στο να αφήσει τον 20χρονο να αποχωρήσει μόνιμα από το Μάντσεστερ και προτιμά την προοπτική του δανεισμού, ή της πώλησης με οψιόν επαναγοράς.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *