Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξεκόλλησε από το 0

Ανάσα φαίνεται να πήρε ο τεχνικός της West Ham,Slaven Bilic,με τα «Σφυριά» να κερδίζουν τους πρώτους τους βαθμούς,καθώς νίκησαν την Huddersfield με σκορ 2-0.

Η ομάδα του Λονδίνου,μπήκε αποφασισμένη από το πρώτο λεπτό,και πίεζε ασφυκτικά την ομάδα του Wagner,η οποία για 72 λεπτά κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.Όμως η πίεση των «Σφυριών» σε συνδυασμό με το πλεονέκτημα του σταδίου ήταν αρκετά ώστε να πάρουν τους 3 βαθμούς.

Αναλυτικότερα οι σημαντικότερες στιγμές του αγώνα:

Μόλις στο 13′,ο Chicharito κάνει μία κίνηση προς την εστία και γίνεται αποδέκτης της μπάλας με τον Μεξικανό να σουτάρει από την άκρη της περιοχής,με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Λίγο πριν την ανάπαυλα,ο Kouyate πήρε από επαναφορά την μπάλα στην άκρη της περιοχής και έκανε ένα σουτ που κατέληξε έξω από το δεξί δοκάρι.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους έγινε στο 2ο ημίχρονο,και συγκεκριμένα στο 55′ ,με τον Billing να παίρνει μία πάσα και να σουτάρει από απόσταση 30 μέτρων,με τον Hart να σταματά την προσπάθειά του που είχε κατεύθυνση την κάτω δεξιά γωνία.

Στο 72′ ο Obiang,παίρνει την μπάλα και από το όριο της περιοχής κάνει ένα σουτ το οποίο κοντράρει και καταλήγει στα δίχτυα του Jonas Lossl,κάνοντας το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα,μετά από ένα κόρνερ,ο Andre Ayew πήρε την μπάλα σε ευνοϊκή θέση και πλάσαρε,με τον τερματοφύλακα να μην μπορεί να αποκρούσει και με το σκορ να διευρύνεται πλέον στο 2-0.

Παρόλα αυτά,η Huddersfield δεν τα παράτησε,και στο 81′ ο Tom Ince κάνει ένα σουτ από την άκρη της περιοχής που βρίσκει σε έναν από τους αμυνόμενους παίκτες και χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες:

West Ham: Hart, Zabaleta, Reid, Collins, Fonte, Cresswell, Kouyate, Obiang, Antonio, Chicharito, Carroll

Huddersfield: Lossl, Smith, Zanka, Schindler, Lowe, Mooy, Billing, Kachunga, Ince, van La Parra, Mounie

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *